Despre Noi

Am inceput sa lucram in mediul privat in anul 2005 oferind un pachet de servicii stomatologice minimale dar de buna calitate.
Acum au trecut deja 8 ani si pot spune ca ofer impreuna cu echipa mea toata gama de servicii stomatologice posibile de realizat oriunde in lumea civilizata. Nu exista situatie sau afectiune stomatologica oricit de complexa ar fi  pe care echipa noastra sa nu o poata trata cu succes .

Dr. Adrian Seceleanu si Dr. Delia Morar 

Ca realizari importante de mentionat in acesti 8 ani :

Am reusit sa tratam cu succes peste 7000 de pacienti romani si straini. Experienta capatata pe parcurs si cursurile de specializare medicala continua din tara si strainatate ne-au ajutat sa imbunatatim calitatea actului medical. In acest timp am realizat o varietate foarte mare de operatii si lucarari protetice complexe cu un procent de reusita de 96% dupa 5 ani. Am inserat impreuna cu echipa mea mai mult de 550 de implante dentare cu o rata de integrare de 96% si stabilitate osoasa foarte buna verificata clinic si radiologic. Am realizat un total de 43 de grefe osoase si elevari sinusale …

Cum ne-am dezvoltat…

Am creat o echipa unita ,stabila si devotata . Ne-am perfectionat tehnicile operatorii si am reusit sa fim din zi in zi tot mai buni. Am diversificat paleta de tratamente si ne-am extins adresabilitatea la cazuri complicate si foarte riscante unde altii nu au indraznit sa se bage. Rezultatele se vad si sunt apreciate atat statistic cat si de pacienti , statistic am avut o crestere de 65 % iar aprecierea pacientilor a crescut cu 85%. Am investit continu in aparatura si dotare, in personal calificat si in mediul unde ne desfasuram activitatea ca sa putem pe zi ce trece sa oferim pacientilor nostrii servicii profesionale si sigure, un timp de asteptare cat mai mic, grade de dificultate tot mai ridicate al interventiilor si cazurilor rezolvate si in accelasi timp un mediu placut si primitor.

Ce oferim…

Un diagnostic sigur si corect 
Reprezinta cheia succesului oricarui tratament medical / chirugical.
Profesionalism , calitate si raspunderea actului medical
Este ceea ce ne recomanda…
Adresabilitate crescuta prin preturi accesibile
Venim aproape de tine prin ceea ce conteaza cel mai mult , un tratament de calitate la un pret corect. Avem un raport pret / calitate imbatabil pe piata din Romania. Oferim de asemenea si un sistem de rate pentru tratamentele costisitoare , pentru ca pacientii nostrii sa beneficieze de cele mai bune materiale si rezultate pe termen lung.

Echipa noastra de specialisti